Op zoek naar het perfecte telefoonabonnement dat naadloos aansluit bij jouw leven? Zoek niet verder! Bij Telefoonhuis vind je abonnementen van alle providers onder één dak. Of je nu de voorkeur geeft aan onbeperkt internet, de scherpste tarieven voor bellen en sms'en, of een abonnement dat bij je internationale levensstijl past, wij hebben het allemaal. En het mooie is: je krijgt bij ons persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je abonnement bij je past als een handschoen.

Wij begrijpen dat iedereen anders is. Daarom bieden wij maatwerk in telefoonabonnementen. Samen met jou kijken we naar je gebruik: ben je een fervente streamer, of bel je juist urenlang met klanten of geliefden? Misschien reis je veel en heb je behoefte aan een abonnement dat roamingkosten tot het verleden laat behoren. Wat je situatie ook is, wij vinden het abonnement dat bij jou past.

Bovendien kun je bij ons rekenen op transparante voorwaarden en heldere uitleg over alles wat je moet weten. Geen verrassingen achteraf, alleen maar tevredenheid vooraf. Kies voor het gemak en de zekerheid van Telefoonhuis, waar je naast het ideale abonnement ook terecht kunt voor de nieuwste telefoons en tablets, professionele reparaties, en deskundig zakelijk advies. Stap binnen in onze winkel in Beverwijk en ervaar het zelf: bij ons staat jouw tevredenheid centraal, elke dag weer.

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om je dezelfde dag van reactie te voorzien!

Wij staan voor je klaar

Telefoon kapot? Interesse in een nieuwe telefoon of tablet? Zakelijk een telefoon en/of abonnement aanschaffen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Haastige spoed? Bel ons dan op onderstaand nummer, want de beller is sneller!

Spoorsingel 5A
1947 LA Beverwijk

Tel: 0251 293 299
E-mail: info@telefoonhuis.nl

Openingstijden
Maandag: 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten