Telefoon of tablet laten vallen? In het water misschien zelfs? Of is door slijtage of wat voor andere reden dan ook je telefoon kapot gegaan? Super vervelend! Bij Telefoonhuis begrijpen we als geen ander dat je jouw telefoon zo snel mogelijk wilt laten repareren. Daarom kan dit bij ons altijd binnen 24 uur en vaak is je telefoon dezelfde dag al klaar!

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij het adres om je telefoon te laten repareren in Beverwijk en verre omstreken. Bel direct of stuur een bericht om direct een prijsindicatie voor jouw defecte telefoon te ontvangen. Of kom gezellig langs in onze winkel!

Bel direct | Stuur een bericht

Ontdek de voordelen van je telefoon laten repareren bij Telefoonhuis

  • Wij repareren alle telefoons en tablets.
  • Alle reparaties zijn mogelijk!
  • Altijd binnen 24 uur gerepareerd, vaak dezelfde dag nog klaar.
  • Wij werken enkel met originele onderdelen: beste kwaliteit
  • Vervangend toestel mogelijk.
  • Reparaties altijd met behoud van data.
  • Ruim 20 jaar ervaring.
  • Deskundig, eerlijk en transparant.
  • No cure, no pay!

Vakkundig, snel en voordelig

Telefoonhuis is al 20 jaar het adres voor vakkundige telefoon- en tabletreparaties in Beverwijk. Wat er ook aan de hand is met jouw mobieltje of tablet, wij zorgen ervoor dat je hem snel weer kan gebruiken! Dit begint altijd met een snelle, gratis diagnose. Hierbij analyseren we precies wat er aan de hand is en wat er nodig is om de telefoon te repareren.

Kleine defecten als een gebroken scherm, een versleten connector of een defecte accu, kunnen wij dezelfde dag nog repareren. Maar ook andere problemen zoals een telefoon die niet meer aangaat, die niet meer oplaadt of waarvan het geluid het niet meer doet kunnen wij snel voor je oplossen.

Kan mijn telefoon of tablet gerepareerd worden?

In de meeste gevallen kunnen we jouw telefoon gewoon repareren, maar het kan ook zijn dat de kosten wel erg hoog oplopen en dat het kopen van een nieuwe telefoon slimmer is. In dit geval zullen we je daar eerlijk over adviseren.

In principe zijn alle reparaties klaar binnen 24 uur en geen zorgen: je gegevens gaan niet verloren. Ook kun je bij ons een vervangend toestel lenen, zodat je nooit zonder telefoon hoeft te zitten!

Neem contact op of kom langs met je telefoon in Beverwijk

Vandaag nog jouw telefoon of tablet laten repareren door de specialist in Beverwijk? Neem dan direct contact op of kom langs in onze winkel in het centrum. Binnen 24 uur heb jij dan weer een perfect werkende telefoon of tablet. Beloofd!

Bel direct | Stuur een bericht

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om je dezelfde dag van reactie te voorzien!

Wij staan voor je klaar

Telefoon kapot? Interesse in een nieuwe telefoon of tablet? Zakelijk een telefoon en/of abonnement aanschaffen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Haastige spoed? Bel ons dan op onderstaand nummer, want de beller is sneller!

Spoorsingel 5A
1947 LA Beverwijk

Tel: 0251 293 299
E-mail: info@telefoonhuis.nl

Openingstijden
Maandag: 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten