Al twintig jaar is Telefoonhuis een begrip in Beverwijk en de wijde regio. Wij staan bekend als het adres voor alles op het gebied van telefoons, tablets en accessoires. Onze reparatieservice is onovertroffen en ook bij de aankoop van telefoons, tablets en abonnementen mag je van ons het beste advies en de beste service verwachten. Ook zijn wij gespecialiseerd in zakelijke telefonie.

Naast online kun je ons vinden in onze winkel aan de Spoorsingel 5A. Hier kun je terecht voor snelle reparaties en de nieuwste modellen telefoons en tablets van alle grote merken. Denk aan Apple, Samsung, OnePlus, Huawei en Oppo. Abonnement nodig? Ook daarvoor zit je goed bij Telefoonhuis. Wij bieden alle providers, waaronder Odido, KPN, Vodafone en Simpel.

Parkeren voor de deur is gratis. Zien we je snel?

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om je dezelfde dag van reactie te voorzien!

Wij staan voor je klaar

Telefoon kapot? Interesse in een nieuwe telefoon of tablet? Zakelijk een telefoon en/of abonnement aanschaffen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Haastige spoed? Bel ons dan op onderstaand nummer, want de beller is sneller!

Spoorsingel 5A
1947 LA Beverwijk

Tel: 0251 293 299
E-mail: info@telefoonhuis.nl

Openingstijden
Maandag: 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten