Nieuwe telefoon of tablet kopen? De nieuwste telefoons en tablets van alle bekende merken vind je in onze prachtige winkel in Beverwijk. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste vlaggenschip van Apple of Samsung of gewoon de leukste telefoon voor jouw budget, wij adviseren je met plezier over welk toestel en welk abonnement het beste bij je past.

De nieuwste modellen, met of zonder abonnement

In onze winkel kun je terecht voor alle nieuwe telefoons en tablets van onder meer Apple, Samsung, Oppo, Xiaomi, OnePlus, Google en Motorola. Daarbij bieden wij je uiteraard ook de mogelijkheid om voordelig een abonnement af te sluiten. Dit kan bij ons bij alle grote providers, zoals KPN, Vodafone, Odido, Simpel en Ben. En heb je jouw oude telefoon niet meer nodig? Ruil hem in en je ontvangt een mooie korting op je nieuwe toestel!

Kom dus snel langs in onze winkel en ontdek ons complete aanbod!

Bekijk routebeschrijving

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om je dezelfde dag van reactie te voorzien!

Wij staan voor je klaar

Telefoon kapot? Interesse in een nieuwe telefoon of tablet? Zakelijk een telefoon en/of abonnement aanschaffen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Haastige spoed? Bel ons dan op onderstaand nummer, want de beller is sneller!

Spoorsingel 5A
1947 LA Beverwijk

Tel: 0251 293 299
E-mail: info@telefoonhuis.nl

Openingstijden
Maandag: 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten