Als ambitieuze ondernemer kan je niet zonder goede telefoon. Een telefoon waar je kraakhelder mee kan bellen, waar je prettig op werkt en die ook qua abonnement helemaal bij jou past. Zo’n telefoon vind je bij Telefoonhuis.

Met twintig jaar ervaring in het adviseren van grote en kleine ondernemers weten wij precies welke telefoon en welk abonnement bij jou past. Of je nu een startende ZZP’er bent of een MKB-bedrijf met dertig medewerkers: wij zorgen ervoor dat jullie op het gebied van telefonie perfect tevreden zijn, voor een messcherpe prijs.

Hoe het werkt? Simpel: één van onze medewerkers neemt persoonlijk contact met je op of komt langs bij jullie op kantoor. Vervolgens brengen we al jullie wensen en de eisen in kaart en maken we een grondige analyse van de beste mogelijkheden. Je ontvangt dan een offerte en bij akkoord ontvang je direct je telefoon(s) en zakelijke abonnement. Alles wordt zakelijk gefactureerd, zodat je jouw telefoonkosten 100% zakelijk af kan trekken.

En hebben jij of één van je medewerkers problemen met hun telefoon? Dan zorgen wij ervoor dat de telefoon binnen 24 uur gerepareerd wordt. Je ontvangt direct een vervangend toestel, zodat je altijd bereikbaar blijft.

Interesse? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag.

Bel direct | Stuur een bericht

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om je dezelfde dag van reactie te voorzien!

Wij staan voor je klaar

Telefoon kapot? Interesse in een nieuwe telefoon of tablet? Zakelijk een telefoon en/of abonnement aanschaffen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Haastige spoed? Bel ons dan op onderstaand nummer, want de beller is sneller!

Spoorsingel 5A
1947 LA Beverwijk

Tel: 0251 293 299
E-mail: info@telefoonhuis.nl

Openingstijden
Maandag: 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten